Gratis Spel

Grand Theft Auto

Actionspel spel

Grand theft auto

Grand Theft Auto Betyg: 8/10

Grand theft auto spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Detta är ett flash version av den berömda Grand Theft Auto videospel serien. Njut av fri vilja Grand Theft Auto i denna flash version, vägleda dina kriminella att begå brott så mycket som möjligt, träffa människor och stjäla bilar. Använd piltangenterna för att flytta. Vänster och höger piltangenter fungerar bara för bilar. När fots, är musen det som gör karaktären gå till den riktningen. Att attackera, använda vänster musknapp. Ange nyckel får du i en bil. Var uppmärksam på uppdragsgenomgångar. Klicka pjäs att börja spela ditt Grand Theft Auto spel action.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 9049 gånger online. Klassificering 2812 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 8.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Betyg baseras på 148 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 9049 gånger
Grand Theft Auto

Grand Theft Auto-serien är alltid inställd på fiktiva platser kraftigt modellerade på amerikanska städer. Den är känd för sin komiska satir av amerikansk kultur, även om serien har vunnit kontrovers för sin vuxna karaktär och våldsamma teman. Serien fokuserar kring många olika huvudpersoner som försöker stiga i graderna i den kriminella undre världen, även om deras motiv för detta varierar i varje spel. Grand Theft Auto-serien har varit kritikerrosade och kommersiellt framgångsrika, har sålt mer än 125 miljoner enheter, som i december 2012 (före utgivningen av Grand Theft Auto 5 avbetalning).

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Grand Theft Auto för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Actionspel flash spel som heter Grand Theft Auto. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Grand Theft Auto och det är relaterat till Actionspel. Vår nya spel Grand Theft Auto är en av de bästa spelen i Actionspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Grand Theft Auto som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Grand Theft Auto
TILLBAKA

Actionspel mest spelade spelen

Mördare Whale SPELA ►

Mördare whale

6
6 av 10 - 53442 röster
Spelas
332240
gånger

Predator på lös! Hitta vägen ut ur Sea World. Instruktioner: Escape från Sea World genom att lösa pussel och slåss din väg ut ur fångenskapen. Använd upp, vänster och höger piltangent för att simma. X bita (äter för att få hälsa) Z till bindestreck och bryta grejer, nedåtpilen att snurra dina fiender ur vägen. Att döda och förstöra kommer att öka din Rage, detta gör du osårbara och du kommer att orsaka mer skada.

Krig av Drakarna SPELA ►

Krig av drakarna

5
5 av 10 - 9706 röster
Spelas
97775
gånger

Drakarna är i krig. Det finns ett stort slag för brand på himlen. Bidra att slåss denna drake flyger över. Döda flygande drakar som försöker döda dig. Befästningar spotta eld förstör allt. Akta dig för eld av de andra drakarna! Instruktioner: Använd piltangenterna eller WASD att flytta och vänster musknapp för att spotta eld. Du måste kontrollera flygningen genom himlen att undvika fiendens attacker. Du måste förstöra alla drakar som du kan så att du inte döda dig.

Sökandet efter Diamanter SPELA ►

Sökandet efter diamanter

5
5 av 10 - 2870 röster
Spelas
31335
gånger

Du är i smycken galleri i Paris, och under natten har alla diamanter, smaragder, safirer och ädelstenar försvann, med din karaktär från Aristocats ser alla diamanter och hitta utgången innan tiden rinner ut. Hitta diamanterna kommer ett halsband ger dig bonuspoäng. Med piltangenterna kan du kontrollera förflyttning och mellanslagstangenten du kan hoppa. Akta dig för hundar, kommer du att förlora liv. Springa och hoppa genom alla skärmar för att komma till slutet med alla juveler och ...