Gratis Spel

Fallskärmshoppning

Actionspel spel

Fallskärmshoppning

Fallskärmshoppning Betyg: 6/10

Fallskärmshoppning spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Detta gratis på nätet spelet om att hoppa ut ur ett flygplan i vattnet samla alla möjliga saker på vägen. Tryck mellanslag för att hoppa ut planet, använda piltangenterna för att flytta, mellanslag för att dyka, dubbel peka rulla. Du kan också använda musen, om du vill. Samla tillräckligt morötter innan driftsätta zonen. När du når distribuera zonen dyka i det att sätta fallskärm. Sikta fallskärmen att landa i mitten av målet.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6989 gånger online. Klassificering 3368 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 34 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6989 gånger
Fallskärmshoppning

Hoppa ut ur ett flygplan utan fallskärm är en kortlivad roligt och något dumt. Men det är spännande och du kan samla en massa grejer där.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Fallskärmshoppning för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Actionspel flash spel som heter Fallskärmshoppning. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Fallskärmshoppning och det är relaterat till Actionspel. Vår nya spel Fallskärmshoppning är en av de bästa spelen i Actionspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Fallskärmshoppning som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Fallskärmshoppning
TILLBAKA

Actionspel mest spelade spelen

Mördare Whale SPELA ►

Mördare whale

6
6 av 10 - 53442 röster
Spelas
332242
gånger

Predator på lös! Hitta vägen ut ur Sea World. Instruktioner: Escape från Sea World genom att lösa pussel och slåss din väg ut ur fångenskapen. Använd upp, vänster och höger piltangent för att simma. X bita (äter för att få hälsa) Z till bindestreck och bryta grejer, nedåtpilen att snurra dina fiender ur vägen. Att döda och förstöra kommer att öka din Rage, detta gör du osårbara och du kommer att orsaka mer skada.

Krig av Drakarna SPELA ►

Krig av drakarna

5
5 av 10 - 9706 röster
Spelas
97776
gånger

Drakarna är i krig. Det finns ett stort slag för brand på himlen. Bidra att slåss denna drake flyger över. Döda flygande drakar som försöker döda dig. Befästningar spotta eld förstör allt. Akta dig för eld av de andra drakarna! Instruktioner: Använd piltangenterna eller WASD att flytta och vänster musknapp för att spotta eld. Du måste kontrollera flygningen genom himlen att undvika fiendens attacker. Du måste förstöra alla drakar som du kan så att du inte döda dig.

Sökandet efter Diamanter SPELA ►

Sökandet efter diamanter

5
5 av 10 - 2870 röster
Spelas
31338
gånger

Du är i smycken galleri i Paris, och under natten har alla diamanter, smaragder, safirer och ädelstenar försvann, med din karaktär från Aristocats ser alla diamanter och hitta utgången innan tiden rinner ut. Hitta diamanterna kommer ett halsband ger dig bonuspoäng. Med piltangenterna kan du kontrollera förflyttning och mellanslagstangenten du kan hoppa. Akta dig för hundar, kommer du att förlora liv. Springa och hoppa genom alla skärmar för att komma till slutet med alla juveler och ...