Gratis Spel

Döda Oändliga Fiender

Actionspel spel

Döda oändliga fiender

Döda Oändliga Fiender Betyg: 7/10

Döda oändliga fiender spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Pinne män spel! Du vet att du älskar dem! I det här fallet kommer vi att vara i en kamp mot allt som rör sig. När åtgärden startar träffa varje fiende och göra spektakulära kombinationer. Flytta tecknet med piltangenterna och attackera en combo med A-tangenten. Använda S-knappen för att plocka upp vapen som har en vit pil på dem, eller att rida eller gå av fiendens blobbar. Tryck båda samtidigt för att göra en speciell träff.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 7022 gånger online. Klassificering 3391 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 7.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 18 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 7022 gånger
Döda Oändliga Fiender

En pinne siffra är en mycket enkel ritning av en person eller ett djur, som består av några få linjer eller punkter. I en pinne siffra, är huvudet som representeras av en cirkel, ibland med detaljer som ögon, mun eller grovt repad ut håret. Armar, ben och bål är alla representerade av räta linjer.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Döda Oändliga Fiender för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Actionspel flash spel som heter Döda Oändliga Fiender. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Döda Oändliga Fiender och det är relaterat till Actionspel. Vår nya spel Döda Oändliga Fiender är en av de bästa spelen i Actionspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Döda Oändliga Fiender som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Döda Oändliga Fiender
TILLBAKA

Actionspel mest spelade spelen

Mördare Whale SPELA ►

Mördare whale

6
6 av 10 - 53442 röster
Spelas
332243
gånger

Predator på lös! Hitta vägen ut ur Sea World. Instruktioner: Escape från Sea World genom att lösa pussel och slåss din väg ut ur fångenskapen. Använd upp, vänster och höger piltangent för att simma. X bita (äter för att få hälsa) Z till bindestreck och bryta grejer, nedåtpilen att snurra dina fiender ur vägen. Att döda och förstöra kommer att öka din Rage, detta gör du osårbara och du kommer att orsaka mer skada.

Krig av Drakarna SPELA ►

Krig av drakarna

5
5 av 10 - 9706 röster
Spelas
97777
gånger

Drakarna är i krig. Det finns ett stort slag för brand på himlen. Bidra att slåss denna drake flyger över. Döda flygande drakar som försöker döda dig. Befästningar spotta eld förstör allt. Akta dig för eld av de andra drakarna! Instruktioner: Använd piltangenterna eller WASD att flytta och vänster musknapp för att spotta eld. Du måste kontrollera flygningen genom himlen att undvika fiendens attacker. Du måste förstöra alla drakar som du kan så att du inte döda dig.

Sökandet efter Diamanter SPELA ►

Sökandet efter diamanter

5
5 av 10 - 2870 röster
Spelas
31341
gånger

Du är i smycken galleri i Paris, och under natten har alla diamanter, smaragder, safirer och ädelstenar försvann, med din karaktär från Aristocats ser alla diamanter och hitta utgången innan tiden rinner ut. Hitta diamanterna kommer ett halsband ger dig bonuspoäng. Med piltangenterna kan du kontrollera förflyttning och mellanslagstangenten du kan hoppa. Akta dig för hundar, kommer du att förlora liv. Springa och hoppa genom alla skärmar för att komma till slutet med alla juveler och ...