Gratis Spel

Arkad Åtgärd

Actionspel spel

Arkad Åtgärd

Arkad Åtgärd Betyg: 5/10

Arkad Åtgärd spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Målet med detta gratis online spel är att förstöra fiender och överleva så länge som möjligt. Eftersom ditt skepp avfyras automatiskt kan du fokusera din uppmärksamhet på att inte bli träffad. Vissa fiender kommer att delas upp i flera fiender när de träffas. Slå inte för många av dem på en gång, eller kommer det att bli svårt att undvika dem alla. Samla powerups när så är möjligt. Tveka inte att använda bomber om du behöver. Använd WASD eller piltangenterna för att flytta ditt skepp. Använd musen för att sikta. Får poäng när en fiende förstörs. Att ta ut flera fiender i snabb följd kommer att skapa kombinationer som kommer att öka din poäng.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 7175 gånger online. Klassificering 3536 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 0 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 7175 gånger
Arkad Åtgärd

Varje vapen är effektivt mot olika fiender. Inte plocka upp en pistol powerup om vapnet du redan har kommer att bli mer använda i den aktuella situationen. Powerups går förlorade när du dör, så se till att du använder alla lagrade powerups innan det är för sent. Endast en powerup kan lagras på en gång, se till att du använder din nuvarande innan plocka upp en annan. Du har en kort period av invincibilityen efter åter lek. Använd detta för att samla powerups i farliga lägen. Ta ut mer farliga fiender först att ge dig själv en lättare tid med de svagare. Att döda fiender i snabb följd ökar din multiplikator bonus, vilket ger dig högre poäng. Vissa fiender har tider när de är mer ärevördiga. Använd dessa möjligheter att komma nära och ta ut dem. Undvik kanterna på skärmen där det är möjligt att se till att du har gott om tid att reagera på vad som kommer.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Arkad Åtgärd för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Actionspel flash spel som heter Arkad Åtgärd. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Arkad Åtgärd och det är relaterat till Actionspel. Vår nya spel Arkad Åtgärd är en av de bästa spelen i Actionspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Arkad Åtgärd som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Arkad Åtgärd
TILLBAKA

Actionspel mest spelade spelen

Mördare Whale SPELA ►

Mördare whale

6
6 av 10 - 53442 röster
Spelas
332242
gånger

Predator på lös! Hitta vägen ut ur Sea World. Instruktioner: Escape från Sea World genom att lösa pussel och slåss din väg ut ur fångenskapen. Använd upp, vänster och höger piltangent för att simma. X bita (äter för att få hälsa) Z till bindestreck och bryta grejer, nedåtpilen att snurra dina fiender ur vägen. Att döda och förstöra kommer att öka din Rage, detta gör du osårbara och du kommer att orsaka mer skada.

Krig av Drakarna SPELA ►

Krig av drakarna

5
5 av 10 - 9706 röster
Spelas
97776
gånger

Drakarna är i krig. Det finns ett stort slag för brand på himlen. Bidra att slåss denna drake flyger över. Döda flygande drakar som försöker döda dig. Befästningar spotta eld förstör allt. Akta dig för eld av de andra drakarna! Instruktioner: Använd piltangenterna eller WASD att flytta och vänster musknapp för att spotta eld. Du måste kontrollera flygningen genom himlen att undvika fiendens attacker. Du måste förstöra alla drakar som du kan så att du inte döda dig.

Sökandet efter Diamanter SPELA ►

Sökandet efter diamanter

5
5 av 10 - 2870 röster
Spelas
31338
gånger

Du är i smycken galleri i Paris, och under natten har alla diamanter, smaragder, safirer och ädelstenar försvann, med din karaktär från Aristocats ser alla diamanter och hitta utgången innan tiden rinner ut. Hitta diamanterna kommer ett halsband ger dig bonuspoäng. Med piltangenterna kan du kontrollera förflyttning och mellanslagstangenten du kan hoppa. Akta dig för hundar, kommer du att förlora liv. Springa och hoppa genom alla skärmar för att komma till slutet med alla juveler och ...