Gratis Spel

Tobikomi Hoppar Man

Actionspel spel

Tobikomi hoppar man

Tobikomi Hoppar Man Betyg: 7/10

Tobikomi hoppar man spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Mario Bros typ spel där du är en karaktär som ska hoppa, flytta, springa i ett spel med 7 olika världar och 28 nivåer. Flytta karaktären med piltangenterna och skjut med navigationsknappen. Kontrollerna är anpassningsbara. Spelet består av olika turer, som plattformar där du måste hoppa från en till en annan. Ta dig till slutet av spelet med dina hopp. Du måste samla så många guldmynt som visas på turné och ger dig extra poäng. Du också dolda skatter som hjälper dig att hålla ut längre i spelet. Akta robotar mördare!

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 11289 gånger online. Klassificering 1806 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 7.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 344 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 11289 gånger
Tobikomi Hoppar Man

Actionspel där du måste övervinna olika skärmar och plattformar som kommer att visas. Gå över territoriet som möjligt genom att hoppa från skärm till skärm. Du måste vara försiktig om robotar som visas, är fienden. Om en robot rör dig du kommer att falla av skärmen och du kommer att vara död. Du måste undvika de robotar som kommer längs vägen. Du kommer att ge dig skatter gömda vapen att försvara dig från fiender. Det finns överraskningar gömda bakom frågetecken. Springa och hoppa genom spelet tills du når slutet på ett säkert sätt.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Tobikomi Hoppar Man för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Actionspel flash spel som heter Tobikomi Hoppar Man. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Tobikomi Hoppar Man och det är relaterat till Actionspel. Vår nya spel Tobikomi Hoppar Man är en av de bästa spelen i Actionspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Tobikomi Hoppar Man som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Tobikomi Hoppar Man
TILLBAKA

Actionspel mest spelade spelen

Mördare Whale SPELA ►

Mördare whale

6
6 av 10 - 53442 röster
Spelas
332243
gånger

Predator på lös! Hitta vägen ut ur Sea World. Instruktioner: Escape från Sea World genom att lösa pussel och slåss din väg ut ur fångenskapen. Använd upp, vänster och höger piltangent för att simma. X bita (äter för att få hälsa) Z till bindestreck och bryta grejer, nedåtpilen att snurra dina fiender ur vägen. Att döda och förstöra kommer att öka din Rage, detta gör du osårbara och du kommer att orsaka mer skada.

Krig av Drakarna SPELA ►

Krig av drakarna

5
5 av 10 - 9706 röster
Spelas
97777
gånger

Drakarna är i krig. Det finns ett stort slag för brand på himlen. Bidra att slåss denna drake flyger över. Döda flygande drakar som försöker döda dig. Befästningar spotta eld förstör allt. Akta dig för eld av de andra drakarna! Instruktioner: Använd piltangenterna eller WASD att flytta och vänster musknapp för att spotta eld. Du måste kontrollera flygningen genom himlen att undvika fiendens attacker. Du måste förstöra alla drakar som du kan så att du inte döda dig.

Sökandet efter Diamanter SPELA ►

Sökandet efter diamanter

5
5 av 10 - 2870 röster
Spelas
31341
gånger

Du är i smycken galleri i Paris, och under natten har alla diamanter, smaragder, safirer och ädelstenar försvann, med din karaktär från Aristocats ser alla diamanter och hitta utgången innan tiden rinner ut. Hitta diamanterna kommer ett halsband ger dig bonuspoäng. Med piltangenterna kan du kontrollera förflyttning och mellanslagstangenten du kan hoppa. Akta dig för hundar, kommer du att förlora liv. Springa och hoppa genom alla skärmar för att komma till slutet med alla juveler och ...