Gratis Spel

Klättra till toppen

Actionspel spel

Klättra till toppen

Klättra till toppen Betyg: 5/10

Klättra till toppen spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I det här spelet är du en apa och du måste hoppa, klättra och springa över tornet för att nå den högsta punkten på tornet innan vattnet stiger underifrån det intervallet. Använd piltangenterna för att flytta eller bokstäver W (överst), A (till vänster), S (ner), D (höger) och Z för att hoppa. Du måste gå upp väggarna och hoppa genom olika nivåer för att nå toppen. Du måste fly vattnet stiger, måste du undvika att drunkna i guiden. Komma till toppen för att vinna spelet.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 11505 gånger online. Klassificering 1889 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 340 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 11505 gånger
Klättra till toppen

Spel där du har att klättra ett torn, måste du komma till toppen undvika drunknar i vatten som fortsätter att stiga. Hoppa från sten till sten och klättra på väggarna för att hålla klättring. Målet är att nå toppen av skärmen. Vattnet stiger från botten av skärmen och kommer till dig om du kommer att drunkna. Du måste köra din marknadsföring mer än vatten. Ett snabbt spel där du måste gå upp och upp utan att stanna för att undvika vattnet. Hoppa, springa och klättra på väggarna för att komma till toppen av tornet.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Klättra till toppen för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Actionspel flash spel som heter Klättra till toppen. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Klättra till toppen och det är relaterat till Actionspel. Vår nya spel Klättra till toppen är en av de bästa spelen i Actionspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Klättra till toppen som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Klättra till toppen
TILLBAKA

Actionspel mest spelade spelen

Mördare Whale SPELA ►

Mördare whale

6
6 av 10 - 53442 röster
Spelas
332242
gånger

Predator på lös! Hitta vägen ut ur Sea World. Instruktioner: Escape från Sea World genom att lösa pussel och slåss din väg ut ur fångenskapen. Använd upp, vänster och höger piltangent för att simma. X bita (äter för att få hälsa) Z till bindestreck och bryta grejer, nedåtpilen att snurra dina fiender ur vägen. Att döda och förstöra kommer att öka din Rage, detta gör du osårbara och du kommer att orsaka mer skada.

Krig av Drakarna SPELA ►

Krig av drakarna

5
5 av 10 - 9706 röster
Spelas
97776
gånger

Drakarna är i krig. Det finns ett stort slag för brand på himlen. Bidra att slåss denna drake flyger över. Döda flygande drakar som försöker döda dig. Befästningar spotta eld förstör allt. Akta dig för eld av de andra drakarna! Instruktioner: Använd piltangenterna eller WASD att flytta och vänster musknapp för att spotta eld. Du måste kontrollera flygningen genom himlen att undvika fiendens attacker. Du måste förstöra alla drakar som du kan så att du inte döda dig.

Sökandet efter Diamanter SPELA ►

Sökandet efter diamanter

5
5 av 10 - 2870 röster
Spelas
31338
gånger

Du är i smycken galleri i Paris, och under natten har alla diamanter, smaragder, safirer och ädelstenar försvann, med din karaktär från Aristocats ser alla diamanter och hitta utgången innan tiden rinner ut. Hitta diamanterna kommer ett halsband ger dig bonuspoäng. Med piltangenterna kan du kontrollera förflyttning och mellanslagstangenten du kan hoppa. Akta dig för hundar, kommer du att förlora liv. Springa och hoppa genom alla skärmar för att komma till slutet med alla juveler och ...