Gratis Spel

3D Spionera

Actionspel spel

3d spionera

3D Spionera Betyg: 9/10

3d spionera spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta gratis på nätet spel får du spela en spion som måste komma från ena änden till en annan utan att upptäckas. Använd Z-knappen för att lämna bomber och X Tryck för att detonera när du är redo. Gå vidare till förhöjda kakel för att flytta till nästa nivå. Du kan trycka upp mot en vägg och flytta i sidled för att röra sig med mer smygande. Du kan också trycka lådor genom att bara kliva in sin plats.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6783 gånger online. Klassificering 3329 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 9.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Betyg baseras på 22 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6783 gånger
3D Spionera

Använd piltangenterna för att flytta runt. Mellanslagstangenten kan du vidta åtgärder. Hoppa inte handledningen och instruktioner. Detta steg är mycket viktigt om du vill få dina coola skarpa och göra glatt drag.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter 3D Spionera för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Actionspel flash spel som heter 3D Spionera. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter 3D Spionera och det är relaterat till Actionspel. Vår nya spel 3D Spionera är en av de bästa spelen i Actionspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter 3D Spionera som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

3D Spionera
TILLBAKA

Actionspel mest spelade spelen

Mördare Whale SPELA ►

Mördare whale

6
6 av 10 - 53442 röster
Spelas
332080
gånger

Predator på lös! Hitta vägen ut ur Sea World. Instruktioner: Escape från Sea World genom att lösa pussel och slåss din väg ut ur fångenskapen. Använd upp, vänster och höger piltangent för att simma. X bita (äter för att få hälsa) Z till bindestreck och bryta grejer, nedåtpilen att snurra dina fiender ur vägen. Att döda och förstöra kommer att öka din Rage, detta gör du osårbara och du kommer att orsaka mer skada.

Krig av Drakarna SPELA ►

Krig av drakarna

5
5 av 10 - 9706 röster
Spelas
97640
gånger

Drakarna är i krig. Det finns ett stort slag för brand på himlen. Bidra att slåss denna drake flyger över. Döda flygande drakar som försöker döda dig. Befästningar spotta eld förstör allt. Akta dig för eld av de andra drakarna! Instruktioner: Använd piltangenterna eller WASD att flytta och vänster musknapp för att spotta eld. Du måste kontrollera flygningen genom himlen att undvika fiendens attacker. Du måste förstöra alla drakar som du kan så att du inte döda dig.

Sökandet efter Diamanter SPELA ►

Sökandet efter diamanter

5
5 av 10 - 2870 röster
Spelas
31191
gånger

Du är i smycken galleri i Paris, och under natten har alla diamanter, smaragder, safirer och ädelstenar försvann, med din karaktär från Aristocats ser alla diamanter och hitta utgången innan tiden rinner ut. Hitta diamanterna kommer ett halsband ger dig bonuspoäng. Med piltangenterna kan du kontrollera förflyttning och mellanslagstangenten du kan hoppa. Akta dig för hundar, kommer du att förlora liv. Springa och hoppa genom alla skärmar för att komma till slutet med alla juveler och ...