Gratis Spel

3D Flykt

Actionspel spel

3d flykt

3D Flykt Betyg: 7/10

3d flykt spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I det här gratis nätet spel du måste köra längs en korridor där du möter hinder som du måste undvika, som stenar, stenar och kraftiga stötar. Med markören pilarna du undvika hinder och vertikala pilarna styr kameran och mellanslagstangenten är att hoppa.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6730 gånger online. Klassificering 3363 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 7.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 12 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6730 gånger
3D Flykt

I detta actionspel måste du köra gatlopp för att komma undan, måste du vara igång en viss tid för att komma till nästa nivå.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter 3D Flykt för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Actionspel flash spel som heter 3D Flykt. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter 3D Flykt och det är relaterat till Actionspel. Vår nya spel 3D Flykt är en av de bästa spelen i Actionspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter 3D Flykt som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

3D Flykt
TILLBAKA

Actionspel mest spelade spelen

Mördare Whale SPELA ►

Mördare whale

6
6 av 10 - 53442 röster
Spelas
332072
gånger

Predator på lös! Hitta vägen ut ur Sea World. Instruktioner: Escape från Sea World genom att lösa pussel och slåss din väg ut ur fångenskapen. Använd upp, vänster och höger piltangent för att simma. X bita (äter för att få hälsa) Z till bindestreck och bryta grejer, nedåtpilen att snurra dina fiender ur vägen. Att döda och förstöra kommer att öka din Rage, detta gör du osårbara och du kommer att orsaka mer skada.

Krig av Drakarna SPELA ►

Krig av drakarna

5
5 av 10 - 9706 röster
Spelas
97633
gånger

Drakarna är i krig. Det finns ett stort slag för brand på himlen. Bidra att slåss denna drake flyger över. Döda flygande drakar som försöker döda dig. Befästningar spotta eld förstör allt. Akta dig för eld av de andra drakarna! Instruktioner: Använd piltangenterna eller WASD att flytta och vänster musknapp för att spotta eld. Du måste kontrollera flygningen genom himlen att undvika fiendens attacker. Du måste förstöra alla drakar som du kan så att du inte döda dig.

Sökandet efter Diamanter SPELA ►

Sökandet efter diamanter

5
5 av 10 - 2870 röster
Spelas
31182
gånger

Du är i smycken galleri i Paris, och under natten har alla diamanter, smaragder, safirer och ädelstenar försvann, med din karaktär från Aristocats ser alla diamanter och hitta utgången innan tiden rinner ut. Hitta diamanterna kommer ett halsband ger dig bonuspoäng. Med piltangenterna kan du kontrollera förflyttning och mellanslagstangenten du kan hoppa. Akta dig för hundar, kommer du att förlora liv. Springa och hoppa genom alla skärmar för att komma till slutet med alla juveler och ...