Gratis Spel

Bästa spel

De 10 spel mest spelade

De mest spelade spel på internet

De Bästa Gratis Spel på Internet som är mest spelade spel för att skapa Top Gratis Spel på nätet. Detta är rangordningen av de bästa spelen på internet, de spel som har spelats fler gånger. Vår hemsida nätverk finns på hela världen och det har tusentals besökare och deltagare varje dag, så att vi skapar vår topp med verkliga data. Här är de mest populära innehåll och de som fler människor har installerat på sina datorer, eftersom våra innehållet är gratis och lämpar sig för alla Windows-datorer operativsystem, vilket faktiskt är de vanligaste. Delta i denna rangordning med dina spel och dina röster, både rating och dela spel på sociala nätverk.

De bästa gratis spel

Den mest spelade spel på Internet är:

Kommentera!
Rösta!
Dela!
Delicious
Traditionella patiens SPELA ►

(Patiens)

258742 gånger spelas !
3

Denna gratis online spel ger den traditionella patiens på datorn. En enda spelare. Du har flera högar av kort med framsidan uppåt sett kort. Du måste placera korten i topp fyra pålar, som är de kostymer i leken. Du måste börja med en och arbeta upp i stigande ordning med numren på de kort värde, för att avsluta med kortet av kungen. Målet med spelet är att placera alla kort från leken i högar av toppen. Om du får slut på kort på skärmen du vinna spelet. Och se till att du har kul du bara lite.

5 bollar i en rad SPELA ►

(Bollen)

486116 gånger spelas !
6

I det här spelet finns det bollar av olika färg, och du har att röra bollarna så att 5 eller fler bollar av samma färg är ansluten i en rak linje, så att bollarna kommer att förstöras. Raderna kan horisontellt, vertikalt eller diagonalt. Efter varje drag, nya bollar att bildas. du kommer att förlora matchen om hela styrelsen är fyllt med bollar.

Patiens SPELA ►

(Patiens)

76850 gånger spelas !
3

Denna gratis online spel patiens ger livet tillbaka till din dator. Att döda dessa tider döda, ta en patiens spel och bli underhållen. Du måste placera korten i ordning. Du måste börja med ess, sedan två, tre och så vidare. Placera alla nummer i ordning och slutar med siffrorna i kortleken. Ett spel för att sortera breven av siffrorna. De kort du redan massor och måste gå bort kort att gå se korten du behöver. En patiens kortspel att spela ensam på datorn över internet.

Bollar av farger SPELA ►

(Jul)

1231437 gånger spelas !
5

Jul spel där du måste förstöra den grupp av bollar av samma färg på julgranen är likadana. Ju större grupp, desto fler poäng får du med dess förstörelse, om du får tillräckligt med poäng som du tillbringade nästa nivå. Du måste ta bort grupper av bollar med samma färg och därmed få bollar att falla över. Målet är att försöka eliminera alla bollar du har på skärmen för att flytta till nästa nivå. Försök att grupperna är så stora som möjligt för att få fler poäng med varje rörelse.

Barbie, Omslaget till Tidningen SPELA ►

(Smink)

45695 gånger spelas !
5

Magazine omslag Barbie är så hon behöver se att kameran kommer att älska! Börja med att clicl spela. Välj din favorit färg på ansikte, hår, ögon, läppar och alla tillbehör för att göra Barbie vackrare.

Växande patiens SPELA ►

(Patiens)

24618 gånger spelas !
5

I detta gratis på nätet spel vi införa en annan typ av patiens. I den centrala delen av styrelsen ska placera suited kort i stigande och fallande i vissa andra. Men på kanterna kan stapla korten i samma färg i stigande såväl i fallande, för att få korten du behöver för centrala högar. Med denna enkla patiens du tillbringar en lång tid underhållande, för de gånger då du inte vet riktigt vad jag ska göra.

Crash team racing SPELA ►

(Bilspel)

72342 gånger spelas !
7

En stor på nätet Crash Bandicoot spel, med en flash-version av den populära Crash Team Racing, en PlayStation tv-spel från år 1999. Nu kan du njuta av de galna tävlingar med Crash Bandicoot och hans vänner. Du behöver bara använda piltangenterna för att köra din go-kart det bästa du kan och nå första platsen, vinna dina motståndare. Om du gillar motor och bilar, rekommenderar vi webbplatsen: Biluthyrning för bästa bilar med låga priser.

Suduko i diagonalen SPELA ►

(Sudoku)

73451 gånger spelas !
4

Fyll i kvadrat med 1-9 enligt följande regler: 1. Siffrorna i varje rad eller kolumn eller diagonal får inte upprepa 2. Siffrorna i varje 3x3 grupp (omgiven av tjocka linjer) får inte upprepas

Simpson torn SPELA ►

(Simpsons)

130896 gånger spelas !
5

I detta utmanande av Simpsons. Du måste klicka på musen för att en bild som har som sin sida en identisk bild att det klickade. När du har klickat, kommer du släppa en annan bild eller tornet kommer att gå. Slutmålet är att stanna utan bild.

Hitta den stad SPELA ►

(Geografi)

118496 gånger spelas !
6

Hur mycket vet du om världens geografi? I det här spelet kan du visa dina kunskaper i geografi. Du kommer att få svara på det test som passerar nivåer. Du kommer att hitta den stad som spelet berättar för dig. London, Zagreb eller Kampala i Uganda ... spelet ger dig poäng beroende på hur nära du kan lokalisera staden på kartan.